MATTESERVICE OG RENS

 

Velg mellom Logomatter, Bildematter eller standard-matterer til butikker, bedrifter og private. Møkk stoppes lettes ved inngangen, og med våre matter forebygger du enkelt innslipp av uønsket skitt og støv til dine lokaler og kontorer.

 


Matterens service

Du får med vår matteavtale rens og direkte transport og skift uten tilleggskostnad. Mattene rengjøres nøye og du kan velge skiftning ukentlig, hvert 2. uke, hver måned eller hver 2. måned. Se våre gunstige priser på matterservice

Vi har markedsledende priser og lang erfaring med matterens og leveranse, og leverer et stort antall rene matter til renholds byråer og bedrifter. Du kan bestille din gunstige avtale allerede i dag på vår bestillingsside.

BESTILL PÅ NETT

Hvorfor matteservice?

Gulv er det første en kunde ser på for å dømme renheten av et lokal.
Toaletter og inngangspartier er de mest klassiske klagepunktene i restauranter og barer.

Matter kan brukes i flere områder der skitt samler seg naturlig, bl.a toalett innganger og dermed hjelpe til renheten i lokalet.

Midd og støv allergi

Mange har allergier mot støv og matter er en av de mest støvsamlende foretakene. Ukentlig renhold anbefalles.


EN RENERE ARBEIDSPLASS

Forebygg samling av støv, smuss og skitt

Studier viser at omtrent 80% av smuss og støv kommer inn til bygninger gjennom døren. Med periodisk matteskift til avtalt tid, vil dine lokaler bli renere og mer hygienisk.

Leiematter redusere behovet for støvsuging og manuell renhold og forlenger levetiden på mattene. Med en rimelig skiftavtale, får du rene matter levert og plassert, slik at du og dine ansatte slipper tidsbruken til renhold av dine matter.

Les mer om matteservice i Oslo og Akershus, leveringstider og mer.

Distribusjon for matteservice

Vi har egne biler som dekker hele Oslo og Akershus. Våre sjåfører har lang erfaring fra distribusjon av matter og mopper. Alle biler har ekstra matter og mopper på bilen, slik at du som kunde alltid vil kunne få ekstra service ved behov.

Vi kjører i Oslo - Akershus - Drammen / Buskerud - Jessheim og Sarsborg.

Det er ingen kjøretillegg i Oslo og Akershus. Har du spørsmål om vi kan levere til dine lokaler, kan du kontakte oss for en hyggelig prat.

KVALITETSMATTER TIL LAV PRIS

Markedets laveste priser på matteservice

Akershus vask har gjennom mange år levert rene matter til bedrifter og renholdsbyråer. Takket være effektive rutiner og og erfaring, er vi i stand til å tilby et av markedets rimeligste matteavtaler uten at det går ut over kvalitet og service.

Vi ser alltid frem til nye kunder vi kan tilfredstille og hjelpe til med renere lokaler. Se våre gunstige priser på matterservice

 

Matter av høy kvalitet

Mattene er av høy kvalitet, slitesterke og vannabsorberende, samtidig som de er behagelige å stå på.

  • UV Testet i hennhold til ISO 105-B02, oppnår 8 på testskala (maksimum)
  • Våre matter er testet i hennhold til ISO 13501, oppnår Efl.

 

 

 

Skreddersy din bestilling etter dine behov eller kontakt oss hvis du har spørsmål

BESTILL PÅ NETT